JÓ GYAKORLATOK - PROGRAMJAINK

HH INFORMÁCIÓS KÖZPONT

A településket folyamatosan tájékoztatjuk az aktuális, őket kimondottan érdeklő piaci váltzásokról, szabályozásokról és annak értelmezéséről, illetve az aktuálisan elérhető pályázatokról.


MAGYAR TERMELŐKÉRT KEZDEMÉNYEZÉS

Célunk az őstermelők munkájának és megélhetésének segítése, támogatása, az által, hogy árujukat eljuttatjuk a családokhoz. A pilot program tapasztalatainak felhasználása lehetőséget teremt a Hátrányos Helyzetű települések és kis családi gazdaságok ellátási láncba való bekapcsolására.#SZÜLINAPOZZOTTHON - Facebook csoport

A csoportban a szülinapjukat ünneplő gyerkőcöket művészek, színészek, énekesek, bohócok, táncosok szórakoztatják és köszöntik fel. Szeretnénk ha a csoport híre eljutna a hátrányos helyzetben lévő területekhez, gyermekekhez is. Az emúlt kettő hónapban közel 1000 gyermeket köszöntöttünk fel szülinapjukon.


TELETUDÁS

Elindul egy új pilot programunk TELETUDÁS néven. A program lényege, hogy 3 hátrányos helyzetű család 20 kérdésből álló kérdéssort kap, valamint küldünk nekik könyveket. Amennyiben megoldják a feladatsort hibátlanul, abban az esetben kapnak 2000 Ft. telefon és adatforgalom feltöltést. A sikeres pilotot fokozatosan országos programmá fogjuk fejleszteni. A település Nagyecsed, és bizakodunk abban, hogy a munka és a tanulás, informálódás meghozza gyümölcsét a családok számára.

REJTETT KINCS - HH újság

A program részeként minden családhoz eljuttatjuk az újságot, amelynek célja a szórakoztatás, informálás, tudás átadás!

DIGITÁLIS KOMPETENCIA FEJLESZTÉS

Egyesületünk digitális kompetencia fejlesztési programot dolgoz ki, kimondottan a HH területeken élők számára.

A megfelelő tudás és eszközhasználat a digitális korban elengedhetetlen a versenyben maradáshoz. A HH területeken élők ebben is hátrányból indulnak, azonban egy számukra kidolgozott speciális módszertan, amely figyelembe veszi a helyi adottságokat, lehetőséget biztosít a felzárkózásra és versenyben maradásra. INNOVÁTOR podcast- "A tudás hatalom! Az innováció a jövő!"

Az INNOVÁTOR podcastban Magyarország vezető innovátoraival beszélgetünk, arról, hogy számukra mit jelent az innováció.

A HH települések problémáit innovatív módszerekkel lehet megoldani, olyanokkal amelyeket mi is megvalósítunk!

Minden héten más szakértőket hívunk meg, más-más területről. Minden hallgató megtalálhatja a számára fontos tudást és tapasztalatot.

A podcast az alábbi csatornákon elérhető:

BANKSZÁMLASZÁM: 10102103-49657000-01005003
ADÓSZÁM: 19241999113

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK