ŐRANGYAL 
HH Település Örökbefogadás

AZ ŐRANGYALOK ITT VANNAK VELÜNK!

Legyél Te is Őrangyal!

ŐRANGYAL SZERETNÉK LENNI

Őrangyal vagy, ha elhatároztad, hogy évente legalább egyszer segítesz egy vagy több hátrányos helyzetű településnek, természetesen a lehetőségeidhez képest.

Őrangyal lehet egy magánszemély, egy vállalkozás, egy erősebb önkormányzat, vagy bármilyen szervezet.

A SEGÍTSÉG TÁRGYA: NEM PÉNZ

A felajánlott segítségek lehetnek: digitális eszközök; élelmiszer; ruházat; könyv; tanácsadás, amely lehet gazdasági, településfejlesztési, és a lakosságnak nyújtott pszichológia segítségnyújtás; egészségügyi szolgáltatás; szállítás. Kimondottan keresünk olyat, aki a szállításban is tud segíteni.

VÁLASSZ ÖRÖKBEFOGADOTTAT

A települések kínálatából az ÖRÖKBEFOGADOTTAK BEMUTATOZÁSA menü pontban válassz kedved szerint. Egy Őrangyalnak több örökbefogadottja is lehet. 

ÖRÖKBEFOGADOTT szeretnék lenni

Ha Örökbefogadott szeretnél lenni aki rendszeresen, akár azonnali segítséget kap Őrangyalaitól, akkor kérlek küldd el rövid bemutatkozásod nekünk és egy napon belül te is elérhető leszel az ÖRÖKBEFOGADOTTAK BEMUTATKOZÁSA menü pontban.

Kérünk, hogy pontosan írd le, hogy milyen típusú segítségre számítasz, és hamarosan egymásra találtok az Őrangyalaiddal.

A RENDSZERÜNK ALKALMAS AZ AZONNALI HÍRTELEN KELETKEZŐ IGÉNYEK KIELÉGÍTÉSÉRE. Amennyiben SOS szükségetek van valamire, abban az esetben kérlek, hogy töltsétek fel a rendszerbe.

Egyesületünk örökbe fogadta Nagyecsed települést! 


Ön is örökbe fogadhat egy hátrányos helyzetű települést!

Ha szívesen segítene egy települést, akkor kérem, első lépésben gondolja meg, hogy az alábbi opciók közül melyik lehetőséget választaná!

1. Szívesen gyűjtenék a település számára tartós élelmiszert, ruhát-cipőt, gyermekjátékot, könyvet vagy más hasznos dolgot

2. Szállítást vállalnék

3. Orvosként szívesen segítek hátrányos helyzetű családoknak

4. Lenne ötletem más segítségre is

Köszönjük!