CSAPATUNK

A hátrányos helyzetű térségek és települések hazánk rejtett kincsei. Érdekeik védelme, támogatásuk és bevonásuk nem csupán szociális, vagy épp "jószolgálati" kérdés, hanem mindannyiunk társadalmi és gazdasági érdeke. Az egyesület őket igyekszik felkarolni, segíteni.

Janza Frigyes - Társelnök

Közgazdász. Résztulajdonosa az ország egyik legsikeresebb területfejlesztő, EU programtanácsadó és értékelő-elemző cégcsoportjának.

Szakterülete elsősorban a területi alapú fejlesztések, az EU-s kohéziós politikai szaktanácsadás és a településfejlesztés. Tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a Hátrányos Helyzetű térségek felzárkóztatásában.

Jelenleg Ph.D. fokozatának megszerzése folyamatban van.


Hancsis György - Elnök

Gazdasági mérnök. Innovációs szakember, tíz éves digitális stratégiai üzletfejlesztési gyakorlattal. 

Szakterülete az innováció, az új piaci rések azonosítása, stratégia szintű megoldások, üzleti modellek kidolgozása, megvalósítása. Projekt szakember. Tíz éves gyakorlattal rendelkezik EU-s és hazai finanszírozású projektek lebonyolításában.

A Magyar Közgazdasági Társaság és a Neumann János Számítógéptudományi Társaság tagja.

 

Magyar Nóra

Közgazdász. Marketing szakember. A marketing kommunikáció és brandépítés területén közel tíz éves piaci tapasztalata van. Ügyfelei között megtalálhatóak önkormányzatok, kkv-k és non-profit szervezetek.

Pisták Zoltán

Közgazdász. Közel húsz éves építőipari mélyépítéssel foglalkozó vállalkozása lakoparkok, önnkormányzati közterülertek kivitelezője. A fenntartható zöld környezet kialakítása számára életfilozófia. 

Bús László

Beosztás: Vezető tanácsadó

Bús László a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem Élelmiszeripari karán szerzett okleveles mérnöki diplomát, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem közgazdasági szakokleveles mérnöki másoddiplomát. Tapasztalatokat szerzett vállalkozásfejlesztési programok szervezésében és megvalósításában, különféle nagyságú infrastruktúra fejlesztési és foglalkoztatási projektek előkészítésében és működtetésében.

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK