CSAPATUNK

A hátrányos helyzetű térségek és települések hazánk rejtett kincsei. Érdekeik védelme, támogatásuk és bevonásuk nem csupán szociális, vagy épp "jószolgálati" kérdés, hanem mindannyiunk társadalmi és gazdasági érdeke. Az egyesület őket igyekszik felkarolni, segíteni.

JANZA FRIGYES

Közgazdász. Tulajdonosa az ország egyik legsikeresebb projektmenedzsment és pályázatíró cégének. 

Szakterülete elsősorban a területi alapú fejlesztések, a kohéziós politika, a városfejlesztés. Tizenöt éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a Hátrányos Helyzetű térségek fezárkóztatásában.

Jelenleg Ph.D. fokozatának megszerzése folyamatban van. Hancsis György

Gazdasági mérnök. Innovációs szakember, tíz éves digitális starttégiai üzletfejlesztési gyakorlattal. 

Szakterülete az innováció, az új piaci rések azonosítása, stratégia szintű megoldások, üzleti modellek kidolgozása, megvalósítása.

 

Farkas István

Építőmérnök. Igazságügyi szakértő. Építész tervező és kivitelező cége legfőképpen kistelepülési onkormányzatok startégia partnere. Főépítészként a Hátrányos Helyzetű és a Leghátrényosabb helyzetű települések megbízott főépítészi munkáját látja el közel 8 éve. 

Hancsis Gábor

Közgazdász, HR szakember. Multinacionális felsővezetői gyakorlattal rendelkezik. Szakterülete a nagy létszámú szervezetek, hálózatok, működési és szervezetfejlesztési modellek, projektek tervezése, beépítése és működtetése. Stratégia szakemberként rálátása van a folyamatosan változó külső és belső feltételrendszerekre, valamint a hosszútávon prosperáló működés irányába ható alternatív megoldások kidolgozásának módszertanára.


Magyar Nóra

Közgazdász. Marketing szakember. A marketing kommunikáció és brandépítés területén közel tíz éves piaci tapasztalata van. Ügyfelei között megtalálhatóak önkormányzatok, kkv-k és non-profit szervezetek.

Pisták Zoltán

Közgazdász. Közel húsz éves építőipari mélyépítéssel foglalkozó vállalkozása lakoparkok, önnkormányzati közterülertek kivitelezője. A fenntartható zöld környezet kialakítása számára életfilozófia. 

Bús László

Beosztás: Vezető tanácsadó

Bús László a Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem Élelmiszeripari karán szerzett okleveles mérnöki diplomát, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem közgazdasági szakokleveles mérnöki másoddiplomát. Tapasztalatokat szerzett vállalkozásfejlesztési programok szervezésében és megvalósításában, különféle nagyságú infrastruktúra fejlesztési és foglalkoztatási projektek előkészítésében és működtetésében.

Vecsei József

Beosztás: Kutató gyakornok 

Vecsei József közgazdász másoddiplomás hallgató a Budapesti Corvinus Egyetemen nemzetközi gazdálkodás szakán.  Szakterülete a hátrányos helyzetű térségek és települések nemzetközi programjainak elemzése, értékelése. 

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREINK